Yleiset ehdot Wilma Interiörin verkkokaupassa.

Yritystiedot
Wilma Interiör Ab Oy
Perämiehenkatu 1
68600 PIETARSAARI
Puh. 06-781 1222
Y-tunnus: 1763280-5
Sähköposti: info@wilmainterior.fi

YLEISTÄ

Alle 18 vuotiaalta vaaditaan holhoojan lupa tilattaessa verkkokaupastamme. Kaikki hinnat ovat EUROissa sisältäen alv. 24% jos muuta ei mainita. Tilauksen kokonaishinta näkyy tilattaessa ostoskorissa.

TOIMITUSEHDOT

Tarjoamme aina vapaan rahdin kaikkiin tilauksiin Suomessa. Valitsemme sopivan toimitustavan tilauksestasi riippuen. Pienet lähetykset (lyhyet ja kevyet) lähetetään postipakettina ja voidaan noutaa lähimmästä postin jakelupisteestä. Suuremmat lähetykset toimitetaan Postilla tai Kaukokiidolla kotiovellesi. Posti/Kaukokiito ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen toimitusajan. Toimitusaika normaalisti varastotuotteille 1-3 työpäivää ja tilaustuotteille 3-5 viikkoa. 

Toimitus kotiin Pietarsaarenseudulla

Kuljetus Pietarsaarenseudulla tehdään enimmäkseen omilla huonekaluautoilla. Ennen kotiinkuljetusta otamme AINA yhteyden sopiaksemme toimituspäivän ja ajankohdan.

Nouto

Voit myös itse noutaa tavarat liikkeestämme Pietarsaaressa. Olemme avoinna arkipäivinä kl.10-17 ja lauantaisin kl.10-14.

Toimituksen viivästyminen

Jos toimituksessa ilmenee viivästyminen tai se eroaa alustavasta toimitusviikosta ilmoitamme siitä puhelimitse tai sähköpostilla. Pidätämme oikeuden vapauttaa meidät kaikista korvausvaatimuksista asiakkaalle toimitusten viivästymisestä.

Kadonneet, rikkoutuneet tai virheellisesti toimitetut tuotteet

Jos tuote katoaa kuljetuksessa,rikkoutuu tai olet saanut virheellisen tuotteen,siitä pitää välittömästi ilmoittaa asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostiimme info@wilmainterior.fi

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Jos pakkaus on rikkoutunut vastaanotettaessa on siitä AINA tehtävä virheilmoitus rahdinkuljettajalle ja kuljetusvauriosta huomautus rahtikirjaan.

Toimitus ulkomaille

Ota yhteys meihin puhelimitse tai sähköpostiin info@wilmainterior.fi

MAKSAMINEN JA MAKSUN VARMISTUS

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä.

Seuraavat maksutavat ovat valittavissa:

1. Maksu kortilla

2. Suoramaksu pankkitilille

3. Collector Lasku/Osamaksu vähittäinmaksujärjestelmä

Avokauppa

Ostaessasi verkkokaupastamme noudatetaan lakia etäkaupasta. Tämä tarkoittaa että sinulla asiakkaana on oikeus peruuttaa ostoksesi 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta (huom. palautusoikeutta ei ole hygieniatuotteilla). Tuotteen on oltava yhtä hyvässä kunnossa kuin saadessasi sen eli käyttämätön ja vahingoittumaton. Alkuperäinen pakkaus on säilytettävä ja oltava mukana palautettaessa. Muista että tuotteet verkkokaupassamme ei ole tarkoitettu "kokeiltavaksi kotona" ja esim. valaisinpakkaukset mitkä avataan katsotaan ostopäätökseksi. 

Kun käytät palautusoikeuden on sinun maksettava rahti palautuksesta. Ota AINA yhteys ennen palautusta joko puhelimitse tai sähköpostiin info@wilmainterior.fi

Kaupan peruutus (koskee tilaustuotteet)

Peruutus voidaan tehdä maksua vastaan 10-100% tilauksen arvosta riippuen tuotteesta sekä tilauksen ajankohdasta.

Kiitos tilauksestasi ja tervetuloa uudelleen!