Palvelumme


Hyvät huonekalut oikeaan hintaan
Tarjoamme kestäviä, valikoituja ja laadukkaita huonekaluja kilpailukykyisin hinnoin. Alhaiset kustannuksemme ja tehokas toimintatapamme takaavat teille hyvän kauppakumppanin.

Sisustusvinkit ja neuvonta
Tyytyväisyytesi on meille tärkeää. Voimme tarjota yksilöllisiä sisustusratkaisuja sekä antaa neuvoja ja tehdä huonekohtaista suunnittelua joko liikkeessämme. Tarvittaessa voimme jatkaa suunnittelutyötä sisustussuunnittelijan tai arkkitehdin kanssa.

Kuljetus ja kokoonpano
Kotiinkuljetus sisältyy Pietarsaaren seudulla. Kaikki tuotteemme toimitetaan sovittuun paikkaan, sinulle sopivaan ajankohtaan. Pohjanmaalla hoidamme usein kuljetukset itse, kauemmas Kaukokiito tai muu yhteistyökumppani. Voit toki itsekin noutaa tuotteesi liikkeestämme Pietarsaaressa.

   

Toimitettaessa huonekalumme ovat pääasiassa valmiiksi koottuina ja hyvin pakattuina. Mahdollisesta kokoonpanosta asiakkaan luona veloitetaan erikseen tai sopimuksen mukaan. 


Hyvä palvelu on meille kunnia-asia
Oli kauppa pieni tai suuri, pyrimme aina hyvään ja asiantuntevaan palveluun sekä nopeaan ja virheettömään toimitukseen. Tarjouksen voit saada myös puhelimitse tai lähettämällä sähköpostia.

 

 

Hyvät toimitusehdot verkkokaupassamme

Tarjoamme sinulle aina ilmaisen toimituksen verkkokaupassamme tai vaihtoehtona kotiinkuljetuksen sisäänkannettuna! Tavarat voidaan luonnollisesti myös noutaa kaupastamme.

 

 

Turvalliset maksuehdot verkkokaupassamme

Maksusi välittyy Checkoutin kautta. Voit maksaa tilauksesi kortilla, suoramaksulla tai osamaksulla. Valitse itse!