Tuotteet Makuuhuone Tempur COMFORT PureClean tyyny

Tempur

Tempur COMFORT PureClean tyyny

Täysin uusi TEMPUR Comfort PureClean™ on tällä hetkellä ainoa täysin konepestävissä oleva tyynymme. Tyynyn sisältämä TEMPUR PureClean™ -materiaali tekee tyynystä poikkeuksellisen muhkean. Tyyny muotoutuu pään, niskan ja hartioiden muotojen mukaan tarjoten mukavuutta ja tukea. Voit pestä koko tyynyn pesukoneessa jopa 60 asteessa ja kuivata sen sitten kuivausrummussa saavuttaaksesi poikkeuksellisen puhtaan lopputuloksen.

 

Klassinen tyynykoko 60 x 50 cm.

 

Lue lisää
165,75 €
15%

Kysyttävä? Tavoitat meidät yhteyslomakkeella, puhelimitse: 06-781 1222 tai WhatsApp: +358445811222 

Toimitus kotiovelle, jopa sisään asti kannettuna.

Kaikki maksutavat, voit maksaa myös erissä.

Turvallisesti suomalaisesta yrityksestä!

Kuvaus

Valmistettu yksinoikeudella Tanskassa
TEMPUR on ainoa patja- ja tyynyvalmistaja, jolla on NASAn sertifikaatti tunnustuksena materiaalin aitoudesta, laadusta ja kestävyydestä. TEMPUR-materiaali valmistetaan valvotusti yrityksen omistamassa tuotantolaitoksessa Tanskassa, jossa tuotteiden suunnittelu myös tehdään.

3 vuoden takuu
Kaikilla TEMPUR -tyynyillä on 3 vuoden laatutakuu, joka kattaa materiaali- ja valmistusvirheet. Näin voit nauttia laadukkaista unista vuodesta toiseen.

Pestävät päälliset
Jokaisessa tyynyssä on vetoketjullinen päällinen, joka kestää konepesun 40°C asti. Tarvittaessa voit ostaa myös varapäällisiä tai tyynysuojan Tempur-tyynyllesi.