Carpe Diem Beds SALTÖ ställbar säng

Saltö är en av marknadens säkraste ställbara sängar med en enastående komfort. I Saltö kan du koppla av och njuta av lugn och ro.

Carpe Diem Beds Contour Pocket System tillsammans med sängens dubbla madrasser ger bästa tänkbara stöd och avlastning för din kropp.

Välj storlek, hårdhet och färg.

Välj Prestige, Premium eller Luxury bäddmadrass.

Fler detaljer

  • Leveranstid
    5 - 6 veckor (beställningsvara)

4 630,00 €

  • Alltid fri frakt!
  • Snabb och kunnig betjäning!
    Ring oss tel. 06-781 1222
    må-fr 10-17 lö 10-14 eller sänd e-post info@wilmainterior.fi
  • Smidiga och felfria leveranser från Wilma!

Mer information

GENUINT HANTVERK

Djup sömn vitaliserar kroppen och drömsömn piggar upp hjärnan. En säng ska också minska trycket, så att du inte drabbas av problem med blodcirkulationen. Det betyder att din säng är otroligt viktig. Det vet Carpe Diem Beds hantverkare. De arbetar med otrolig noggrannhet, och varje steg i monteringen inspekteras mycket noga. Alla komponenter i sängarna är tillverkade av material av högsta kvalitet: stommar av svensk furu, täcken av bomull och ull och madrasser stoppade med talalaylatex, ull och bomull. Allt är noggrant utvalt bara för Carpe Diem Beds och för att ge dig fantastiska dagar. Din nya säng kommer säkerligen att ge dig livsnjutning mycket längre än så. När du har upplevt en säng från Carpe Diem Beds kommer ingen annan säng att duga.