Produkter Matbord och stolar Rowico PLAINFIELD matbord 220x100, ek

Rowico

Rowico PLAINFIELD matbord 220x100, ek

Produktkod: 121182

Plainfield matbord i oljad vild-ek har en klassisk skandinavisk design som håller år efter år. Bordsskivans raka linjer och de delvis rundade benen i massivt trä skapar en harmonisk balans. Bordsskivan är semi-massiv, vilket innebär att den består av 3 mm massiv ekfaner, vilket gör den mycket hållbar.

Matbordet är FSC®-certifierat och tack vare användning av trä med synliga knutar i tillverkningsprocessen har varje bord en unik känsla av trä. Köp 1 eller 2 iläggsskivor, som var och en mäter 50 cm, för att förlänga bordet till 270 cm eller 320 cm. Även tillgängligt i brunoljad ek.

 

Höjd: 75 cm 
Tilläggsskiva: 50 cm 

 

Välj antalet tilläggsskivor.

Läs mera
1099,00 €

Frågor? Nå oss genom kontaktformuläret eller per tel. +358 (0)6-781 1222

Leverans hem till dörren, också inbärning. 

Alla betalningssätt, även delbetalning. 

Trygg handel av finländskt företag!

Produktbeskrivning

YTBEHANDLING: Matbordet har behandlats med Rubio Monocoat, vilket ger en hållbar yta som effektivt står emot slitage. Detta innebär att bordet inte kräver ytterligare behandling innan användning. För att bibehålla bordets skönhet rekommenderar vi regelbunden underhåll med RUBIO Surface Care för effektiv fläckrengöring (vid behov) samt RUBIO Refresh Eco för att förnya träytan (vid behov, upp till 4 gånger om året). Ytterligare information finns i skötselinstruktionerna.