Tuotteet Valaisimet Louis Poulsen PH 5 Retake

Louis Poulsen

Louis Poulsen PH 5 Retake

Design Poul Henningsen.

 

Retroa ja nykyaikaa yhdistelevä uniikki PH 5 Retake on valmistettu vanhoista tai virheellisistä PH 5 -valaisimista, joissa saattaa olla varjostinten vääntymiä, pinnan epäsäännöllisyyksiä tai lommoja. Aiemmat maalikerrokset on poistettu, ja seurauksena alumiinipinnan väri vaihtelee luonnollisesti tummempien ja vaaleampien sävyjen välillä. Teräksestä valmistetussa alavarjostimessa on erilainen pinta, jossa voi näkyä yksittäisiä ruostekohtia. Paljaat metalliset sisävarjostimet luovat erityisen pehmeää valaistusta, mikä takaa lämpimän ja viihtyisän tunnelman.

Valaisin tuottaa täydellisen häikäisemätöntä valoa. Sen muotoilu perustuu heijastavan 3-varjostinjärjestelmän periaatteeseen, joka ohjaa suurimman osan valosta alaspäin. Osa valosta ohjautuu myös sivuille ja ylös, jolloin valaisin valaisee myös itsensä ja luo miellyttävän epäsuoran valon ympärilleen.

 

Halkaisija: 500 mm

Korkeus: 267 mm

Materiaali/pinta: Alumiini ja teräs, käsittelemätön metallipinta.

Valonlähde: 1x75W E27

Johdon pituus: 3 m. Valkoinen tekstiilijohto.

Lue lisää
Tilaustuote, toimitus 2 viikon sisällä.
781,15 €
919,00 €
15%

Kysyttävä? Tavoitat meidät yhteyslomakkeella tai puhelimitse: 06-781 1222

Toimitus kotiovelle, jopa sisään asti kannettuna.

Kaikki maksutavat, voit maksaa myös erissä.

Turvallisesti suomalaisesta yrityksestä!

Kuvaus

Varjostimissa voi näkyä pieniä epäsäännöllisyyksiä, vääntymiä ja lommoja. Huomaa, että metallipinta on käsitelty kuivarasvalla, jottei se patinoidu enempää. Teräksinen alavarjostin ruostuu ajan mittaan, ellei sen voitelua jatketa. Valaisimen pinnalle voidaan haluttaessa lisätä silloin tällöin kuivarasvaa, joka auttaa pitämään alkuperäisen metallipinnan paljaana.

Jos valaisinta ei käsitellä enempää, metalli patinoituu ajan mittaan kauniisti, mikä tekee jokaisesta riippuvalaisimesta ainutlaatuisen.