Tuotteet Valaisimet Louis Poulsen PH 3/3 riippuvalaisin

Louis Poulsen

Louis Poulsen PH 3/3 riippuvalaisin

Design Poul Henningsen.

 

PH 3/3 -valaisin antaa miellyttävää häikäisemätöntä hajavaloa, joka on Poul Henningsenin heijastavan kolmivarjostinjärjestelmän tunnusmerkki. Valaisin on saatavilla opaalilasisena versiona tai mattamustaksi maalattuna metalliversiona, jossa on valkoinen sisäpinta. 

Suupuhalletusta opaalilasista koostuvat läpikuultavat varjostimet luovat riippuvalaisimen ympärille lämmintä hehkua. Metallivarjostinten valkoisiksi maalatut sisäpinnat taas heijastavat hienovaraista ja pääasiassa alaspäin suunnattua valoa. Metallisen ylävarjostimen ja opaalilasisten keski- ja alavarjostinten yhdistelmä tuottaa kumpaakin valaistusmuotoa. 

Mukana toimitettava himmeästä suojalasista valmistettu häikäisysuoja on helppo lisätä valaisimeen, jolloin saadaan aikaan entistä pehmeämpi valonjako.

 

Halkaisija: 287 mm

Korkeus: 300 mm

Väri/materiaali: Valkoinen opaalilasi tai mattamustaksi maalattua alumiinia valkoisella sisäpinnalla.

Valonlähde: 1x60W E27

Musta tekstiilijohto 4 m. Mattamustaksi maalattu metallinen kattokuppi.

 

Valitse väri.

Lue lisää
836,00 €
20%

Kysyttävä? Tavoitat meidät yhteyslomakkeella tai puhelimitse: 06-781 1222

Toimitus kotiovelle, jopa sisään asti kannettuna.

Kaikki maksutavat, voit maksaa myös erissä.

Turvallisesti suomalaisesta yrityksestä!

Kuvaus

Poul Henningsen suunnitteli vuonna 1926 kehittämänsä kolmivarjostinjärjestelmän pohjalta satoja valaisimia, jotka takaavat ainutlaatuisen ja laadukkaan, moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin soveltuvan valaistuksen. Monissa hänen suunnittelemiensa valaisinten nimissä on mukana numero, joka viittaa kunkin valaisimen varjostinten kokoihin. PH 3/3 on täysikokoisten valaisinten Whole Numbers -tuotesarjaan kuuluva valaisin, jonka ominaispiirteisiin kuuluvat sen miellyttävän kompakti olemus ja n. 30 cm leveä ylävarjostin, joka vastaa keski- ja alavarjostimia mittakaavassa 3:2:1. PH:n täysikokoiset Whole Numbers -valaisimet on suunniteltu erityisen häikäisemättömiksi, joten ne soveltuvat etenkin ripustettavaksi korkealle tilaan, jossa ne voivat luoda laadukasta valaistusta sekä viihtyisää tunnelmaa.