Kestävää sisustusta laatua korostaen

Olemme Pohjanmaalla sijaitseva perheomisteinen suomalaisyritys, joka on erikoistunut pohjoismaisiin ja skandinaavisiin laatuhuonekaluihin ja kodinsisustukseen jo 20 vuoden ajan. Ajaton muotoilu, korkea laatu ja ensiluokkainen asiakaspalvelu ovat ohjenuoriamme, ja tavoitteenamme on auttaa sinua löytämään kotiisi oikea sisustus huolella kootusta valikoimastamme, joka sisältää Suomen, Ruotsin, Tanskan ja Euroopan parhaita tuotemerkkejä.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta, minkä takia valitsemme ainoastaan tuotteita, jotka täyttävät kestävyyttä, vastuullista alkuperää, toimivuutta ja muotoilua koskevat tiukat standardimme. Meidän mielestämme huonekalujen ei tule ainoastaan näyttää hienoilta – niiden tulee myös olla rakennettuja kestämään.

Parasta pohjoismaista designia

Pohjoismainen ja skandinaavinen design on aina ollut lähellä sydäntämme, ja löydät valikoimastamme kaikkea tunnetuista klassikoista nykyaikaiseen muotoiluun. Skandinaavisessa tyylissä toimivuus yhdistyy yksinkertaisuuteen, ja sitä värittävät tyylipuhtaat linjat, korkealaatuiset luonnonmateriaalit ja elegantti ajattomuus, joka kestää sukupolvien ajan. Ennen kaikkea skandinaavinen tyyli ilmentää järkevää ajattelutapaa: muotoilun pitää elää sopusoinnussa ympäristön kanssa ja tuoda iloa elämään.

Huonekalut ja kodinsisustus ovat elinikäinen sijoitus, minkä takia teemme yhteistyötä ainoastaan kaikkein arvostetuimpien valmistajien ja tuotemerkkien kanssa. Toimintamme kulmakivi on läheinen yhteistyö toimittajien kanssa, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota markkinoiden parhaita tuotemerkkejä.

Wilma Interiör on mm. seuraavien tuotemerkkien virallinen jälleenmyyjä: Artek, &Tradition, Artwood, Belid, Bröderna Anderssons, Carpe Diem Beds, Casø Furniture, Flos, Grythyttan Stålmöbler, Interface, Louis Poulsen, Muurame, Rowico, Secto Design, Stolab, String Furniture, Swedese, Tempur, Torkelson, Umage, Vitra ja Woodnotes.

Henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua

Yrityksemme sydän sijaitsee Pietarsaaressa, mutta toimintamme ulottuu koko Suomeen ja myös Ruotsin rajojen yli. Olemme aina valmiina vastaamaan kysymyksiisi ja antamaan sinulle henkilökohtaisia suosituksia – riippumatta siitä, vierailetko showroomissa vai asioitko verkkokaupassa. Pyrimme siihen, että asiakaspalvelumme ylläpitää yhtä korkeita laatuvaatimuksia kuin edustamamme tuotemerkit; sen on oltava yksinkertaista, arvokasta ja käytännöllistä.

Meidän mielestämme kodin sisustus on persoonallista ja henkilökohtaista, ja siksi haluamme auttaa sinua löytämään oikeat tuotteet juuri sinua ja kotiasi varten. Asiantuntevalla ja kokeneella henkilökunnallamme on vankka osaaminen valikoimamme kaikista tuotemerkeistä ja tuotteista, ja he auttavat sinua mielellään luomaan viihtyisän keitaan, joka heijastaa henkilökohtaista tyyliäsi.

Tarjoamme:

  • Inspiroivan showroomin ja myymälän Pietarsaaressa
  • Verkkokauppaa Suomessa ja Ruotsissa
  • Joustavaa ja henkilökohtaista asiakaspalvelua
  • Kaluste-ehdotuksia, sisustussuunnittelua ja projektimyyntiä
  • Nopeat toimitukset
  • Jälkimarkkinapalvelut, takuu- ja reklamaatioasiat
  • Apua kantamisessa, kokoamisessa ja asentamisessa paikallisalueella
  • Ilmaisen kotiinkuljetuksen lähiseudulla

Jonny Viljamaa, perustaja ja omistaja

Jonnyn perhe on työskennellyt usean sukupolven ajan puu- ja huonekaluteollisuudessa, jota on värittänyt korkea laatu, käsityötaito ja eittämätön ammattiylpeys. Jonny perusti huonekalu- ja sisustusliike Wilma Interiörin yhdessä isänsä Eero Viljamaan kanssa vuonna 2003. Ajatuksena oli yhdistää skandinaavisen muotoilun parhaimmistoa ensiluokkaiseen asiakaspalveluun. Jälleenmyyjänä Jonny pyrkii aina pitkäjänteisyyteen ja hyvään yhteistyöhön niin asiakkaiden kuin yhteistyökumppaneidenkin kanssa.

Jonnylla on monivuotinen kokemus toimivien kokonaisuuksien luomisesta huonekalujen ja valaistuksen avulla sekä vankka design-esineiden tuntemus, minkä ansiosta hän osaa löytää asiakkaiden koteihin oikeat kalusteet ja sisustuksen. Jonny on nuoresta iästä lähtien ollut aidosti kiinnostunut huonekaluista, sisustamisesta, yrittäjyydestä ja ihmiskohtaamisista – ja juuri se onkin tehnyt Wilmasta huonekalualan edelläkävijän. Esteettisellä silmällään hän valitsee jokaisen esineen tarkasti luodakseen kauniin ja trendikkään design-kokoelman, joka säilyy aina ajantasaisena.

Cornelia Westerlund, verkkokauppa ja markkinointi


Cornelia on innovatiivinen ja motivoitunut työntekijä, joka vastaa verkkokaupastamme ja markkinoinnistamme. Hänen intohimonsa ulkoasuun ja graafiseen suunnitteluun juontaa juurensa kauas, mikä on ajanut hänet itseoppineeksi alalla. 

"Olen vakuuttunut siitä, että jokaisella Wilma Interiorin huonekalulla ja sisustuselementillä on potentiaalia muuttaa huone joksikin ainutlaatuiseksi." 

Hän pyrkii tuomaan esiin yrityksen huolellisesti valittua valikoimaa aidolla ja informatiivisella tavalla. Rakkaus luovuuteen, usko siihen, että hyvä muotoilu selviää trendeistä ja käytännöllisten toimintojen arvostus, läpäisevät hänen työnsä ja tuovat eloa verkkokauppamme tarjoamille tuotemerkeille.

Sisustussuunnittelu

Neuvomme asiakkaitamme sisustamisen ja huonekaluihin liittyvissä asioissa ja tarjoamme myös sisustussuunnittelua yhteistyössä paikallisten sisustajien kanssa. Autamme sinua löytämään oikeat tuotteet ja toimivat kokonaisuudet sekä pieniin että suuriin hankkeisiin. Ota yhteyttä tai tule käymään liikkeessä, kun tarvitset apua kokonaisuuksien suunnittelussa!

Projektimyynti

Toimitamme huonekalut, valaisimet ja sisustustuotteet kilpailukykyiseen hintaan myös yrityksille, ravintoloihin, kahviloihin ja julkisiin tiloihin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous projektiisi!