Kestävää sisustusta laatua korostaen

Wilma Interiör on ollut meille ilon ja ylpeyden aihe jo lähes 20 työntäyteisen vuoden ajan.

Meiltä löydät tarkkaan harkitun valikoiman, joka perustuu aitoon kiinnostukseen kalusteita, kodinsisustusta, ympäristöä ja ihmisiä kohtaan. Haluamme tarjota laatua, kestävyyttä ja henkilökohtaista palvelua. Sen vuoksi olemme valinneet ammattiylpeydellä valmistetut tuotteet, jotka me tunnemme alkuperää myöten.

Olemme erikoistuneet pohjoismaisiin laatuhuonekaluihin, muutamalla italialaisella ja sveitsiläisellä höystettynä. Toimintamme kulmakivi on läheinen yhteistyö toimittajien kanssa, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota markkinoiden parhaita tuotemerkkejä.

Wilma Interiörin omistaja ja vetäjä on liikkeen perustaja Jonny Viljamaa. Myymälämme sijaitsee Pietarsaaren keskustassa, Pohjanmaan länsirannikolla. Toimintamme kattaa koko Suomen.

Henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu on meille kunnia-asia. Autamme sinua löytämään oikean tuotteen ja toimivan huonekalukokonaisuuden sekä pieniin että isoihin projekteihin.

Skandinaavista designia
Erikoisalamme jo vuodesta 2002 on ruotsalaiset huonekalut, ja pohjoismainen muotoilu on edelleen lähellä sydäntämme. Vastuullisesti tuotetut kalusteet, matot ja valaisimet, joiden tärkeimmät tekijät ovat laatu, toimivuus, kestävyys ja design.

Sisustusneuvonta
Sisustusideoita liikkeessä käyville asiakkaillemme, ja sisustussuunnittelua yhteistyössä paikallisten sisustajien kanssa. Ota yhteyttä tai tule käymään liikkeessä, kun tarvitset apua kokonaisuuksien suunnittelussa!

Projektimyynti
Toimitamme huonekalut, valaisimet ja sisustustuotteet kilpailukykyiseen hintaan myös yrityksille, ravintoloihin, kahviloihin ja julkisiin tiloihin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous projektiisi!