Hållbar inredning med fokus på kvalitet

Vi är glada och stolta över Wilma Interiör, efter snart 20 års arbete.

Hos oss hittar du ett noga utvalt sortiment som bygger på ett verkligt intresse för möbler, heminredning, miljö och människor. Vi vill erbjuda kvalitet, hållbarhet och personlig service. Därför har vi valt produkter som vi känner till, som är tillverkade med yrkesstolthet och där vi vet ursprunget.

Vi är specialiserade på nordiska kvalitetsmöbler, kryddat med en del italienskt och schweiziskt. Grunden till vår verksamhet ligger i ett nära samarbete med leverantörerna, och vi är stolta över att kunna erbjuda marknadens bästa varumärken.

Wilma Interiör ägs och drivs av grundaren Jonny Viljamaa. Butiken finns i centrum av Jakobstad, på västkusten i Österbotten, och vår verksamhet omfattar hela Finland.

Personlig och kunnig service är a och o för oss. Vi hjälper dig att hitta rätt produkt och fungerande helheter för både små och stora projekt.

Skandinavisk design
Sedan år 2002 har vårt specialområde varit svenska möbler, och nordisk design ligger oss fortfarande nära hjärtat. Möbler, mattor och belysning med ansvarsfullt ursprung och med fokus på kvalitet, funktion, hållbarhet och formgivning.

Inredningsplanering
Inredningsideér för våra besökande kunder och heminredningsplanering i samarbete med lokala inredare. Ta kontakt eller kom in till butiken när du behöver hjälp med att få ihop helheten i din inredning!

Projektförsäljning
Vi levererar möbler, belysning och inredning till ett konkurrenskraftigt pris också till företag, restauranger, caféer och offentliga utrymmen. Ta kontakt och begär offert för ditt projekt!