Vitra EPC Eames Plastic Chair DSR Armchair DAR Wire Chair DKR Belleville Table Herringbone

Tässä julkaisussa käymme läpi, mitä kannattaa ottaa huomioon ulkokalusteita valittaessa, tutkimme eri tiloihin sopivia vaihtoehtoja ja annamme vinkkejä kalusteiden hyvään hoitoon. Olivatpa tilasi minkä kokoiset tahansa, niihin löytyy lukuisia kestäviä ratkaisuja, ja me Wilma Interiörillä autamme sinua löytämään täydelliset ulkokalusteet laadukkaasta valikoimastamme.

mattojen materiaalit Woodnotes

Huonetta sisustettaessa matolla on suurempi merkitys kuin usein ajatellaan. Matot voivat muuttaa huoneen ilmeen ja tunnelman täysin. Matot tuovat sisustukseen lämpöä, tekstuuria, väriä ja muotoa, samalla kun niillä on ääntä eristävä vaikutus. Oikean maton kanssa huone tuntuu harmoniselta ja täydelliseltä. Lue blogista vinkit maton valintaan ja tutustu tarkemmin mattojen eri materiaaleihin ja niiden hoitoon.

Carpe Diem Beds sovrum feng shui

Onkohan kodissa huonetta, jossa vietämme yhtä paljon aikaa kuin makuuhuoneessa? Tai huonekalua, jota käytämme yhtä paljon kuin sänkyä? Silti makuuhuone on harvoin se huone, johon panostamme kodeissamme eniten. Tänne et ehkä kutsu vieraita – mutta täällä vietät kolmasosan vuorokaudesta, täällä palaudut ja lataudut seuraavaan päivään. Tässä artikkelissa saat vinkkejä siitä, miten voit hyödyntää fengshuin oppeja sisustaessasi makuuhuonetta – ehkäpä kodin tärkeintä huonetta.

string system living room inspiration ash white

Oletko jo tutustunut ikoniseen String-hyllyyn? Joustavaan hyllyjärjestelmään, jonka suunnitteli ruotsalainen muotoilijapariskunta Nisse ja Kajsa Strinning vuonna 1949. Haluamme nyt inspiroida sinua yhdistelemään String-järjestelmän osia eteisessä, keittiössä, olohuoneessa, lastenhuoneessa ja työpaikalla.

2114215 Artek Aalto Table rectangular Stool 60 Chair 66 High Chair K65 Bench 153B

Artek on alusta alkaen synnyttänyt aaltoja muotoilun maailmassa ja on nykyisin synonyymi suomalaiselle muotoilulle. Yrityksen perustivat Helsingissä vuonna 1935 Alvar ja Aino Aalto, Maire Gullichsen ja Nils-Gustav Hahl, joilla oli yhteinen näkemys kauniiden ja käytännöllisten tuotteiden muotoilusta taidetta ja tekniikkaa yhdistäen.

04A8526

20 vuotta sitten Jonny Viljamaa päätti perustaa huonekaluliikkeen Pietarsaaren keskustaan, viihtyisään pikkukaupunkiin Pohjanmaan rannikolla. Jonnyn perheessä oli jo useamman sukupolven takaa huonekaluteollisuuden yrittäjiä, joten hän näki varhain mahdollisuuden tarjota alueelle laadukkaita huonekaluja ja henkilökohtaista asiakaspalvelua. Tänä päivänä Wilma Interiör on kasvanut moderniksi erikoisliikkeeksi, joka myy huolellisesti valittuja pohjoismaisia ja skandinaavisia laatuhuonekaluja koko Suomen sekä Ruotsin markkinoille.

valo ja valaistus osana sisustusta

Valo on iso osa kodin sisustusta. Valaistuksella on merkittävä rooli siinä, miten koemme tilan, miten viihdymme siinä ja miten sujuvaksi eri toiminnot siellä koetaan. Tässä artikkelissa saat vinkkejä kodin valaistuksen suunnitteluun, miten valitset sopivat valaisimet ja niihin polttimot.

Grythyttan Stålmöbler A2

Grythyttan Stålmöbler on ruotsalaisvalmisteinen kalusteklassikko, joka sopii niin terassille ja parvekkeelle kuin rannalle, laiturille, puutarhaan tai ahon laidalle. Ajattomia ulkokalusteita, jotka ikääntyvät arvokkaasti ja säilyvät sukupolvelta toiselle.

Artwood Cosmopolitan trend 2

Ruotsalainen Artwood tarjoaa meille sisustustyylin, joka poikkeaa täysin skandinaavisesta, selkeästä ja vaaleasta trendistä. Yksilölliset, kauniit laatuhuonekalut, joissa on ihana sekoitus luontoa ja glamouria, boheemia ylellisyyttä ja rentoa eleganssia.

Laajasta valikoimasta löytyy kalusteita kodin eri tiloihin, tekstiilejä sekä sisustustuotteita uniikissa Artwood-tyylissä. Tässä postauksessa jaamme inspiraatiota sisustuskuvien muodossa Artwoodin syys- ja talvimallistosta.

Stolab kestävät puukalusteet

Me Wilma Interiörillä olemme palavan innostuneita kestävästä tavasta sisustaa, ja sen varaan koko valikoimamme on rakennettu. Mutta mitä oikeastaan tarkoitamme, kun puhumme kestävästä sisustamisesta tai kestävistä kalusteista?