2114215 Artek Aalto Table rectangular Stool 60 Chair 66 High Chair K65 Bench 153B

Artek on alusta alkaen synnyttänyt aaltoja muotoilun maailmassa ja on nykyisin synonyymi suomalaiselle muotoilulle. Yrityksen perustivat Helsingissä vuonna 1935 Alvar ja Aino Aalto, Maire Gullichsen ja Nils-Gustav Hahl, joilla oli yhteinen näkemys kauniiden ja käytännöllisten tuotteiden muotoilusta taidetta ja tekniikkaa yhdistäen.

04A8526

20 vuotta sitten Jonny Viljamaa päätti perustaa huonekaluliikkeen Pietarsaaren keskustaan, viihtyisään pikkukaupunkiin Pohjanmaan rannikolla. Jonnyn perheessä oli jo useamman sukupolven takaa huonekaluteollisuuden yrittäjiä, joten hän näki varhain mahdollisuuden tarjota alueelle laadukkaita huonekaluja ja henkilökohtaista asiakaspalvelua. Tänä päivänä Wilma Interiör on kasvanut moderniksi erikoisliikkeeksi, joka myy huolellisesti valittuja pohjoismaisia ja skandinaavisia laatuhuonekaluja koko Suomen sekä Ruotsin markkinoille.

valo ja valaistus osana sisustusta

Valo on iso osa kodin sisustusta. Valaistuksella on merkittävä rooli siinä, miten koemme tilan, miten viihdymme siinä ja miten sujuvaksi eri toiminnot siellä koetaan. Tässä artikkelissa saat vinkkejä kodin valaistuksen suunnitteluun, miten valitset sopivat valaisimet ja niihin polttimot.

Grythyttan Stålmöbler A2

Grythyttan Stålmöbler on ruotsalaisvalmisteinen kalusteklassikko, joka sopii niin terassille ja parvekkeelle kuin rannalle, laiturille, puutarhaan tai ahon laidalle. Ajattomia ulkokalusteita, jotka ikääntyvät arvokkaasti ja säilyvät sukupolvelta toiselle.

Artwood Cosmopolitan trend 2

Ruotsalainen Artwood tarjoaa meille sisustustyylin, joka poikkeaa täysin skandinaavisesta, selkeästä ja vaaleasta trendistä. Yksilölliset, kauniit laatuhuonekalut, joissa on ihana sekoitus luontoa ja glamouria, boheemia ylellisyyttä ja rentoa eleganssia.

Laajasta valikoimasta löytyy kalusteita kodin eri tiloihin, tekstiilejä sekä sisustustuotteita uniikissa Artwood-tyylissä. Tässä postauksessa jaamme inspiraatiota sisustuskuvien muodossa Artwoodin syys- ja talvimallistosta.

string system kitchen white oak accessories

Oletko jo tutustunut ikoniseen String-hyllyyn? Joustavaan hyllyjärjestelmään, jonka suunnitteli ruotsalainen muotoilijapariskunta Nisse ja Kajsa Strinning vuonna 1949. Haluamme nyt inspiroida sinua yhdistelemään String®-järjestelmän osia eteisessä, keittiössä, olohuoneessa, lastenhuoneessa ja työpaikalla.

Stolab kestävät puukalusteet

Me Wilma Interiörillä olemme palavan innostuneita kestävästä tavasta sisustaa, ja sen varaan koko valikoimamme on rakennettu. Mutta mitä oikeastaan tarkoitamme, kun puhumme kestävästä sisustamisesta tai kestävistä kalusteista?