Yleiset ehdot Wilma Interiörin verkkokaupassa

Yritystiedot

Wilma Interiör Ab Oy
Perämiehenkatu 1
68600 PIETARSAARI
Puh. 06-781 1222
Y-tunnus: 1763280-5
Sähköposti: info@wilmainterior.fi


YLEISTÄ

Alle 18 vuotiaalta vaaditaan holhoojan lupa tilattaessa verkkokaupastamme. Kaikki hinnat ovat EUROissa sisältäen alv. 24% jos muuta ei mainita. Tilauksen kokonaishinta näkyy tilattaessa ostoskorissa.


TOIMITUSEHDOT

Tarjoamme aina rahdin kaikkiin tilauksiin Suomessa. Valitset sopivan toimitustavan tilauksestasi riippuen. Pienet lähetykset (lyhyet ja kevyet) voidaan lähettää Postipakettina ja nouto lähimmästä Postin jakelupisteestä. Suuremmat lähetykset toimitetaan Postilla kotiovellesi. Posti ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen toimitusajan. Toimitusaika normaalisti varastotuotteille 2-5 työpäivää ja tilaustuotteille 2-6 viikkoa.


Nouto

Voit myös itse noutaa tavarat liikkeestämme Pietarsaaressa. Olemme avoinna arkipäivinä klo 11-17 ja lauantaisin klo 10-14.


Toimituksen viivästyminen

Jos toimituksessa ilmenee viivästyminen tai se eroaa alustavasta toimitusajasta ilmoitamme siitä sähköpostilla tai puhelimitse. Pidätämme oikeuden vapauttaa meidät kaikista korvausvaatimuksista asiakkaalle toimitusten viivästymisestä.


Kadonneet, rikkoutuneet tai virheellisesti toimitetut tuotteet

Jos tuote katoaa kuljetuksessa, rikkoutuu tai olet saanut virheellisen tuotteen, siitä pitää välittömästi ilmoittaa asiakaspalveluumme sähköpostiimme info@wilmainterior.fi tai puhelimitse. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Jos pakkaus on rikkoutunut vastaanotettaessa on siitä AINA tehtävä virheilmoitus rahdinkuljettajalle ja kuljetusvauriosta huomautus rahtikirjaan.


Toimitus ulkomaille

Ota yhteys meihin puhelimitse tai sähköpostiin info@wilmainterior.fi

 

MAKSAMINEN JA MAKSUN VARMISTUS

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Seuraavat maksutavat ovat valittavissa:

  1. Verkkopankkimaksu
  2. Luottokorttimaksu
  3. MobilePay
  4. Klarna Lasku/Osamaksu

 

Avokauppa

Ostaessasi verkkokaupastamme noudatetaan lakia etäkaupasta. Tämä tarkoittaa että sinulla asiakkaana on oikeus peruuttaa ostoksesi 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta (huom. palautusoikeutta ei ole hygieniatuotteilla; kuten tyynyt, peitot, petauspatjat, patjat ja sängyt). Tuotteen on oltava yhtä hyvässä kunnossa kuin saadessasi sen eli käyttämätön ja vahingoittumaton. Alkuperäinen pakkaus on säilytettävä ja oltava mukana palautettaessa. Muista että tuotteet verkkokaupassamme ei ole tarkoitettu "kokeiltavaksi kotona" ja esim. valaisinpakkaukset mitkä avataan katsotaan ostopäätökseksi.

Kun käytät palautusoikeuden on sinun maksettava rahti palautuksesta. Ota aina yhteys ennen palautusta joko sähköpostiin info@wilmainterior.fi tai puhelimitse.


Kaupan peruutus (koskee tilaustuotteita)

Peruutus voidaan tehdä maksua vastaan 10-100% tilauksen arvosta riippuen tuotteesta sekä tilauksen ajankohdasta.

 

Kiitos tilauksestasi ja tervetuloa uudelleen!