Tuotteet Valaisimet Louis Poulsen PH 5/5 riippuvalaisin

Louis Poulsen

Louis Poulsen PH 5/5 riippuvalaisin

Design Poul Henningsen.

 

PH 5/5 -valaisin antaa miellyttävää häikäisemätöntä hajavaloa, joka on Poul Henningsenin heijastavan 3-varjostinjärjestelmän tunnusmerkki. Valaisin on saatavilla opaalilasisena versiona tai mattamustaksi maalattuna metalliversiona, jossa on valkoinen sisäpinta. 

Metallivarjostinten valkoisiksi maalatut sisäpinnat heijastavat hienovaraista ja pääasiassa alaspäin suunnattua valoa. Metallinen ylävarjostin ja suupuhalletusta opaalilasista valmistetut läpikuultavat keski- ja alavarjostimet taas luovat riippuvalaisimen ympärille lämmintä hehkua.

Mukana toimitettava himmeästä suojalasista valmistettu häikäisysuoja on helppo lisätä valaisimeen, jolloin saadaan entistä pehmeämpi valonjako.

 

Halkaisija: 500 mm

Korkeus: 430 mm

Väri/materiaali: Valkoinen opaalilasi tai mattamustaksi maalattua alumiinia valkoisella sisäpinnalla.

Valonlähde: 1x70W E27

Musta tekstiilijohto 4 m. Mattamustaksi maalattu metallinen kattokuppi.

Lue lisää
1444,00 €

Kysyttävä? Tavoitat meidät yhteyslomakkeella tai puhelimitse: 06-781 1222

Toimitus kotiovelle, jopa sisään asti kannettuna.

Kaikki maksutavat, voit maksaa myös erissä.

Turvallisesti suomalaisesta yrityksestä!

Kuvaus

Poul Henningsen suunnitteli vuonna 1926 kehittämänsä kolmivarjostinjärjestelmän pohjalta satoja valaisimia, jotka takaavat ainutlaatuisen ja laadukkaan, moniin erilaisiin valaistustarpeisiin soveltuvan valaistuksen. Monissa hänen suunnittelemiensa valaisinten nimissä on mukana numero, joka viittaa kunkin valaisimen varjostinkokoihin. PH 5/5 -valaisin on niin sanotusti täysikokoinen riippuvalaisin, jonka ominaispiirteisiin kuuluvat sen miellyttävä kompakti olemus ja noin 50 cm:n kokoinen ylävarjostin, joka vastaa keski- ja alavarjostimia mittakaavassa 3:2:1. PH:n niin sanotut täysikokoiset valaisimet on suunniteltu erityisen häikäisemättömiksi, joten ne soveltuvat etenkin asetettaviksi korkealle tilaan, jossa niillä voidaan luoda laadukasta valaistusta sekä viihtyisää tunnelmaa.

PH 5/5 riippuvalaisin on saatavilla myös himmennettävällä LED -valonlähteellä. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.