Tuotteet Valaisimet Louis Poulsen PH ARTICHOKE rippuvalaisin, kupari

Louis Poulsen

Louis Poulsen PH ARTICHOKE rippuvalaisin, kupari

Design Poul Henningsen 1958.

 

PH Artichoke riippuvalaisin aidosta kuparista valaisee minkä tahansa tilan sataprosenttisesti häikäisemättömällä valolla, sillä se muodostuu 72 lehdestä, jotka ovat 12:ssa tarkoin asetellussa kuuden lehden rivissä. Valaisin takaa, että valo suuntautuu sekä sisään- että ulospäin, jolloin valo on sekä kaunista että miellyttävää.

 

Halkaisija x korkeus: 480x465 / 600x580 mm

Materiaali: Lehdet: laserleikattu kupari. Ylävarjostin: valkoinen, kehrätty teräs. Runko ja ripustus: kiillotettu ja kromattu teräs ja alumiini.

Väri/pinta: Satiinikiillotettu kupari

Valonlähde: 1x100W E27

Johdon pituus: 4 m.

 

Valitse koko.

Lue lisää
8495,75 €
15%
Tarjous voimassa 30.09. asti

Kysyttävä? Tavoitat meidät yhteyslomakkeella tai puhelimitse: 06-781 1222

Toimitus kotiovelle, jopa sisään asti kannettuna.

Kaikki maksutavat, voit maksaa myös erissä.

Turvallisesti suomalaisesta yrityksestä!

Kuvaus

Poul Henningsen suunnitteli PH Artichoke -valaisimen vuonna 1958 Kööpenhaminassa sijaitsevalle modernistiselle Langeline Pavillion -ravintolalle, jossa tämä kansainvälinen designklassikko ilahduttaa vieraita tähän päivään. Riippuvalaisimen omaperäinen muoto ja design takaavat täysin häikäisemättömän valaistuksen riippumatta siitä, mistä kulmasta valaisinta katsotaan. Valaisin kootaan edelleen osittain käsin, jotta korkea laatu voidaan taata. On toki totta, että PH Artichoke vie paljon tilaa, mutta valon laatu ja valaisimen silkka eleganssi ovat kuitenkin vertaansa vailla. Tämä kuuluisa valaisin on edelleen saatavilla alkuperäisellä kuparipinnalla. Ajan myötä siitä on luotu versioita, joiden pinta on harjattua tai kiillotettua terästä, messinkiä, valkoista tai mustaa metallia.

Saatavana myös koot Ø 720 mm ja Ø 840 mm. Valonlähteenä voi valita himmennettävä LED. Kysy lisää muista versioista asiakaspalvelustamme.