Tuotteet Sohvapöydät ja sivupöydät Konsolipöydät Rowico ORWEL konsolipöytä matala, travertine/ruskea tammi

Rowico

Rowico ORWEL konsolipöytä matala, travertine/ruskea tammi

Tuotekoodi: 120911

Orwel konsolipöydässä K45 cm on eksklusiivinen kivitaso hiekanväristä travertiinia Italiasta ja massiivipuinen runko FSC-sertifioitua tammea. Travertiini on kalkkikivi, jossa on eloisa rakenne ja hienot sävyvaihtelut. Se antaa tasolle luonnollisen kauneuden ja ajan myötä ainutlaatuisen patinan. Matalampi taso sopii täydellisesti ikkunan eteen, tai esimerkiksi tv-tasona. Orwel edustaa skandinaavista tyyliä yksinkertaisella ja elegantilla muotoilukielellä, jossa kestävät materiaalit yhdistyvät kauniiksi kokonaisuudeksi.

 

Orwel-kokoelmaan kuuluu myös konsolipöytä K75 cm sekä sohvapöytä. Jalkaväriksi on valittavissa ruskea tai valkopigmentoitu tammi.

 

Koko 140 x 40 cm
Korkeus 45 cm

Lue lisää
Varastotuote toimittajalla, toimitusaika 2 viikkoa.
699,00 €

Kysyttävä? Tavoitat meidät yhteyslomakkeella, puhelimitse: 06-781 1222 tai WhatsApp: +358445811222 

Toimitus kotiovelle, jopa sisään asti kannettuna.

Kaikki maksutavat, voit maksaa myös erissä.

Turvallisesti suomalaisesta yrityksestä!

Kuvaus

Materiaali: kansi massiivista italialaista Travertiini-kiveä. Jalat ja runko massiivitammea, hyllylevy tammiviilutettu MDF. Puupinta on lakattu.

Luonnonkivi on huokoinen materiaali, joten suosittelemme pyyhkimään tahrat ja nesteet pikaisesti pois pöytäpinnalta. Näin ne eivät pääse imeytymään kiveen ja vältät pysyvät tahrat materiaalissa. Pienet kolot ja värinvaihtelut kuuluvat tämän materiaalin ominaisuuksiin.

Hoito-ohje.pdf