Artwood – talven tunnelmalliset sisustustrendit

Ruotsalainen Artwood tarjoaa meille sisustustyylin, joka poikkeaa täysin skandinaavisesta, selkeästä ja vaaleasta trendistä. Yksilölliset, kauniit laatuhuonekalut, joissa on ihana sekoitus luontoa ja glamouria, boheemia ylellisyyttä ja rentoa eleganssia.

Laajasta valikoimasta löytyy kalusteita kodin eri tiloihin, tekstiilejä sekä sisustustuotteita uniikissa Artwood-tyylissä. Tässä postauksessa jaamme inspiraatiota sisustuskuvien muodossa Artwoodin syys- ja talvimallistosta.

Artwood Cosmopolitan trend 2

 

COSMOPOLITAN

 

 

Esteettinen ja hienostunut vaikutteilla eri puolilta maailmaa – Cosmopolitan on sisustustrendi rohkeille ja rajattomille.

Kotisi ei tarvitse olla kaikkien muiden kaltainen, ja sisustuksen ei tarvitse olla vakavaa. Olkoon se graafista, dramaattista, näyttävää ja jännittävää. Löydä oma polkusi ja uskalla lähteä seikkailuun.

 

 


 

NATURAL CONTRAST

 

 

Viihtyisä ja kutsuva koti syntyy luonnon inspiroimana, erilaisista tekstuureista ja materiaaleista, johon haluaa koskea. Paikka yhdessäoloon, mutta myös ihania hetkiä rauhassa ja hiljaisuudessa.

Yhdistä rustiikit huonekalut pehmeän pörröiseen tekoturkikseen ja sytytä kynttilät luodaksesi tunturimökin tunnelman, omassa kodissasi. Tämä jos jotain on arjen luksusta!

 

 


 

OPEN MIND

 

 

Jos pidät joustavuudesta, minimalismista ja rennosta modernista asumisesta, tämä tyyli on sinua varten. Suorat linjat jotka saavat viedä tilaa, iso sohva johon voi käpertyä. Tekstuurit ja tummat värit sävy sävyyn antavat tälle kodille syvyyttä.

Rustiikki ja rohkea kohtaavat ilmavan ja kevyen. Lämmin ruskea nahka täydentää mustaa metallia ja grafiitinharmaata. Vankka pohja, jota on helppo muokata erilaisiin tarpeisiin ja tunnelman mukaan.

 

 


 

BOHEMIAN LUXURY

 

 

Bohemian Luxury -trendi tuo kotiin tyylikästä ranskalaista boheemitunnelmaa. Huoleton, mutta aina elegantti. Suuret, jalalliset valaisimet toimivat katseenvangitsijana. Kuvioidut tyynyt ja pehmeät tekstiilit antavat ylellisyyden tunteen. Hapsut, antiikkimessinki, paisley ja lämpimät värit sopivat hyvin tähän tyyliin.

 

 
Kukapa ei olisi haaveillut oikeasta katossängystä? Hunter -sängynrungolla ja Vienna, London tai Paris -sängynpäädyllä luot ylellisen keitaan makuuhuoneeseesi. Heitä lempikankaasi rungon yli, viimeistele kauniilla tyynyillä sekä huovalla, ja Bohemian Luxury -tyylinen katossänky on valmis.

 

 


 

UNIIKKI KÄSITYÖ JA AIDOT MATERIAALIT

 

Artwoodin koristeet ja sisustusesineet valmistetaan käsin Intiassa. Kun saat esineen käteesi, tunnet sen olevan jotain erityistä: se on massiivinen, painava ja eksklusiivinen. Voit sanoa, että se on rajoitettu erä, koska kädessäsi oleva on ainoa laatuaan, taitavan käsityöläisen tekemä. Puun halkeamat ja oksat saavat näkyä ja antavat esineelle luonnollisen patinan. Tuloksena on taideteos, jossa on aidon puun lämmin tunne.

 

 


 

Lähde: artwood.se

Koko Artwoodin valikoima on tilattavissa meidän kauttamme. Verkkokaupastamme löydät mallistosta valikoidut palat.