Artwood och vinterns inredningstrender

Svenska Artwood visar oss en inredningsstil som är något utöver det skandinaviska, avskalade och ljusa. Unika, vackra möbler i premiumkvalitet med en skön mix av natur och glamour, bohemisk lyx och avslappnad elegans.

I det breda sortimentet finns allt från exklusiva möbler, textilier och dekorationer i den speciella Artwood-stilen. Vi hoppas kunna inspirera dig med bilder och utvalda produkter från Artwoods höst- och vinterkollektion!

Artwood Cosmopolitan trend 2

 

COSMOPOLITAN

 

 

Estetiskt och sofistikerat med influenser från världens alla hörn – Cosmopolitan är en inredningstrend för de modiga och obegränsade.

Ditt hem behöver inte vara som alla andras och inredning behöver inte vara allvarligt. Låt det bli grafiskt, dramatiskt, vackert och spännande. Hitta din egen väg och våga vara äventyrlig.

 

 


 

NATURAL CONTRAST

 

 

Ett mysigt och inbjudande hem skapas av inspiration från naturen, olika texturer och material som man vill känna på. En plats för samvaro men också sköna stunder i lugn och ro.

Blanda rustika möbler med mjuk, varm fuskpäls och tänd levande ljus för att få stämningen av fjällstuga, men med bekvämligheterna i ditt eget hem. Det är lyx!

 

 


 

OPEN MIND

 

 

Gillar du flexibilitet, minimalism och avslappnat modernt är denna stil för dig. Raka linjer som får ta plats, en stor soffa att krypa upp i. Texturer och mörka färger ton-i-ton ger detta hem djup.

Rustikt och djärvt möter luftigt och lätt. Varmt brunt läder kompletterar svart metall och grafitgrått. En solid bas som kan anpassas efter behov och stämning.

 

 


 

BOHEMIAN LUXURY

 

 

Bohemian Luxury -stilen med vibbar från Frankrike är elegant, men bohemisk och obekymrad. Inte så petnoga men alltid stilig. Stora lampor fungerar som blickfång. Mönstrade kuddar och mjuka textilier ger en känsla av lyx. Fransar, antik mässing, paisley och varma färger gör sig bra i detta hem.

 

 
Vem har inte drömt om en riktig himmelssäng? Med sängramen Hunter och sänggaveln Vienna, London eller Paris skapar du en lyxig oas i ditt sovrum. Släng ditt favorittyg över sängramen och himmelssängen i Bohemian Luxury -stil är klar.

 

 


 

UNIKT, HANDGJORT OCH GENUINT

 

Artwoods dekorationer och prydnadsföremål görs för hand i Indien. Du kan känna att det är något extra: solid, tung och exklusiv. Varje föremål är ett unikt hantverk, som inte lämnar verkstaden förrän hantverkaren är 100% nöjd. Träets sprickor och kvistar får vara synliga och ger en naturlig patina. Resultatet är ett konstverk med den varma, genuina känslan av äkta trä.

 

 


 

Källa: artwood.se

Hela Artwoods sortiment går att beställa via oss. I vår webshop hittar du en liten, utvald del av kollektionen!