Järjestystä joka huoneeseen String® -hyllyjärjestelmän avulla

Oletko jo tutustunut ikoniseen String-hyllyyn? Joustavaan hyllyjärjestelmään, jonka suunnitteli ruotsalainen muotoilijapariskunta Nisse ja Kajsa Strinning vuonna 1949. Haluamme nyt inspiroida sinua yhdistelemään String®-järjestelmän osia eteisessä, keittiössä, olohuoneessa, lastenhuoneessa ja työpaikalla.

string system kitchen white oak accessories

String-hylly suunniteltiin jo vuonna 1949, mutta se on edelleen yhtä moderni ja pidetty kuin syntyessään. Syitä näin pitkään suosioon on monia. Se on helppo asentaa, hyllyjä voi nopeasti siirtää, erilaisia osia voi yhdistellä ja hyllylle luonteenomaiset päädyt pitävät kirjat napakasti paikoillaan.

Tässä minimalistisessa järjestelmässä muotoilu ja toiminnallisuus kohtaavat. String® sopii niin pieniin kuin suuriin tiloihin, olohuoneeseen, konttoriin, keittiöön, eteiseen ja lastenhuoneeseen. Moduuleja voi yhdistellä rajattomasti sekä korkeus- että leveyssuunnassa.


String® eteisessä

String ei ole pelkkä hylly, se on säilytysjärjestelmä, joka taipuu hyvin erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin. String® System toivottaa eteisessä vieraasi tervetulleiksi ottaen huolehtiakseen ulkovaatteet, asusteet ja tarvikkeet, jotka tarvitsevat oman paikkansa. Rei’itettyyn metallihyllyyn kiinnität tangot ja koukut mieleiselläsi tavalla. Kun vielä lisäät tarvitsemasi määrän kenkähyllyjä, kaappeja tai laatikostoja, eteisesi on aina järjestyksessä.

Vaikka eteiseesi mahtuisi vain hyllymalleista pienin, sen ansiosta saat paljon lisää säilytystilaa. Ota avuksi koukut laukkuja varten, tangot ja ripustimet ulkovaatteille, säilytyslokerot ja lokerohyllyt pikkutavaroille kuten avaimille, kukkarolle ja kuulokkeille. Kun olet saanut lokerohyllyn asennetuksi, loppuu avainten ja matkapuhelimen etsiskely saman tien. String® auttaa pitämään järjestystä yllä.

 

String® on täydellinen keittiöapulainen

String®-järjestelmän ansiosta sinulla on aina tarvitsemasi apu keittiössä. Löydät roppakaupalla inspiroivia keittiöratkaisuja, täydellisiä niin keittokomeroon kuin suurempaankin tilaan. Valitse seinään kiinnitettävät tai lattialla seisovat sivupaneelit, tai yhdistele niitä vapaasti. Salaisuus piilee lisätarvikkeissa. Pienet mutta nerokkaat lisätarvikkeet kasvattavat säilytystilaa merkittävästi ja antavat hyllystölle luonnetta ja persoonallisuutta.Jos sinulla on kapea keittiö tai haluat minimoida ruokailuun käytettävän tilan, klaffipöytä voi olla hyvä ratkaisu. Se on helppo asentaa, nostaa ylös ja taittaa taas alas. Ala-asennossa se sulautuu hyllykköön ja toimii keittiön katseenvangitsijana. Lisää niin monta tankoa, koukkua, veitsitelinettä ja laatikkoa kuin tarvitset keittiötarvikkeitasi varten. String®-keittiökalusteilla saat säilytysjärjestelmän, joka sopii kaikille keittiöille ja kokeille.

 

Olohuone juuri sinun makuusi

Millaisen olohuoneen sinä haluat? Seuraa inspiraatiotasi. Ajattele jotain, joka sopii juuri sinulle ja sinun huoneeseesi. Ja jonka voi koska tahansa rakentaa uudestaan, korottaa, laskea, siirtää, ajatella uusiksi. String-hylly on sivupöytä. Tai TV-kaluste. Ehkä pitkä ja leveä säilytysseinä kaikille kauniille kirjoillesi. Ehkä siihen on kiinnitetty taitettava pöytä. Tai pieni ja korkea, muuntuva hyllykkö, johon sijoitat musiikkilaitteesi, tietokoneesi ja muut tavarasi. Piilotat ne kaappeihin tai jätät näkyville. Kuvista näet vain muutaman esimerkin kaikista mahdollisuuksista.

 

Joustava String® lastenhuoneessa

Kun sisustat lastenhuonetta, investoi ajattomiin, kestäviin kalusteisiin. String®-kalusteita voit helposti laajentaa ja sinulla on aina riittävästi säilytystilaa, kun tavaramäärä kasvaa samaa tahtia lasten kanssa. String-hyllystä lapsesi eivät välttämättä koskaan kasva ulos ja on aivan mahdollista, että he kotoa muuttaessaan vievät hyllyt mennessään.

Lastenhuone on täynnä toimintaa ja alituiseen siivoamista vaativaa tavaraa. Avainsana järjestyksen pidossa on mukautettu säilytys. String-hyllyyn luot paikat kirjoille, leluille ja kaikille niille tavaroille, joilla on tapana päätyä lattialle.

 

Fiksuja ratkaisuja työpaikalle

Haluatko sisustaa kotitoimiston tai etsitkö ratkaisua säilytystä tai esillepanoa varten? String® tarjoaa huikean määrän erilaisia ratkaisuja toimistoihin ja työpaikoille, missä toiminnallisuus ja muotoilu ovat yhtä tärkeitä.

 

Lähde: stringfurniture.com