Ordning och reda i alla rum med String® hyllsystem

Känner du till den ikoniska Stringhyllan? Ett flexibelt hyllsystem designat 1949 av de svenska formgivarna Nisse och Kajsa Strinning. Här får du inspiration på hur du kan kombinera String® systemet för hallen, köket, vardagsrummet, barnrummet och arbetsplatsen.

string system kitchen white oak accessories

Stringhyllan är designad redan 1949 men lika modern och omtyckt än idag. Orsakerna till att hyllsystemet varit älskat i så många år är flera. Det är lätt att montera, hyllplanen går snabbt att flytta, olika delar kan kombineras och böckerna hålls på plats av de karaktäristiska gavlarna.

I det minimalistiska hyllsystemet möts design och funktionalitet. String® passar i både små och stora utrymmen, i vardagsrum, kontor, kök, hall och i barnens rum. Modulerna kan kombineras i oändlighet både på höjden och sidledes.


String® i hallen

String är inte bara en hylla utan ett förvaringssystem som kan anpassas för många olika utrymmen och behov. String® System för hallen välkomnar dina gäster och tar hand om alla ytterkläder, accessoarer och prylar som behöver en plats i hallen. De perforerade metallhyllplanen gör det möjligt att placera stänger och krokar där du vill. Addera sedan så många skohyllplan och lådhurtsar som du behöver för att hålla ordning i din hall.

Även i en liten hall, där bara den minsta stringhyllan får plats har du fortfarande möjlighet till större förvaringsutrymme. Ta hjälp av krokar till väskorna, stänger och galgar för ytterplagg, små lådor och skålplan för alla mindre ting som nycklar, plånbok och hörlurar. Sekunden du har skålplanen monterade är det slut med att springa omkring och leta efter nycklar och mobiltelefoner - String® hjälper dig att hålla ordning.

 

String® är en perfekt kökshjälp

Med kökshyllor från String® får du precis all den hjälp du behöver i köket. Du hittar massor av inspirerande kökslösningar perfekt för ett pentry eller kokvrå till kökslösningar som är anpassade för ett större utrymme. Välj mellan stringhyllor som består av antingen väggavlar eller golvgavlar, eller varför inte en blandning av båda. Hemligheten ligger i tillbehören. De genialiska, till synes små, accessoarerna ökar förvaringsutrymmet markant och ger stringhyllan karaktär och personlighet.Om du har ett smalt kök eller bara inte vill använda mycket yta till matplats kan lösningen vara ett klaffbord. Det är enkelt att montera, fälla upp och fälla ner. Vid nedfällt läge smälter det in i stringhyllan och ger köket ett fint blickfång. Addera sedan så många stänger, krokar, knivblock och lådor som du behöver till din hylla för få plats med dina köksredskap. Med köksmöbler från String® får du förvaring som passar alla kök och kockar.

 

Ett vardagsrum precis i din smak

Hur vill du ha det i just ditt vardagsrum? Följ din egen inspiration. Tänk ut något som passar just dig och ditt rum. Och närsomhelst är det bara att bygga ut, göra om, höja, sänka, flytta, tänka nytt. Hyllan String kan bli ett sideboard. Eller en TV-möbel. Kanske en bred, lång förvaringsvägg med massor av vackra böcker och inbyggt, fällbart bord. Eller en liten och hög variant, som du skräddarsyr för din musikanläggning, dator och dina saker. Bakom skåpsdörrar eller helt öppet. På bilderna ser du bara några av alla tänkbara idéer!

 

Flexibla String® i barnrummet

Investera i tidlösa, hållbara möbler när du inreder barnrummet. Möblerna från String® kan enkelt byggas ut så att förvaringsmöjligheterna ökar när barnet blir äldre och samlar på sig fler saker. Stringhyllan blir kanske det sista som ditt barn växer ur, och faktum är att de kan ta med sig hyllkombinationen när de flyttar hemifrån.

I barnens rum brukar det vara fullt av olika aktiviteter och saker att hålla reda på. Ledordet för att hålla ordning här är anpassad förvaring. I stringhyllan kan du skapa plats för böcker, leksaker och alla andra små föremål som tenderar att hamna på golvet.

 

Smarta lösningar för arbetsplatsen

Behöver du inreda ett hemmakontor eller hitta specifika lösningar för förvaring och display? Med String® hittar du en uppsjö av olika lösningar för kontor och arbetsplatser där funktion och design är lika betydelsefulla.

 

Källa: stringfurniture.com