Produkter Sovrum Täcken och kuddar Täcken Tempur TYNGDTÄCKE 150x210cm

Tempur

Tempur TYNGDTÄCKE 150x210cm

TEMPUR tyngdtäcke för en bättre och djupare nattsömn. Tyngdtäcket kan ha positiva effekter på sömnkvaliteten, särskilt om du lider av sömnproblem. Täcket ger ett lugnande tryck som hjälper dig att slappna av, somna och vakna utvilad. Tyngdtäcket kan också lindra kronisk smärta.

 

Tyngdtäcket finns i tre olika vikter. Vi rekommenderar att du väljer en vikt som ligger mellan 7,5–15 % av din kroppsvikt. Vad som känns som en lagom vikt är ändå individuellt – täcket ska ge en lätt men omslutande tyngdkänsla jämnt över hela kroppen.

 

Vi rekommenderar att du använder TEMPUR tyngdtäckets eget lakanset med täcket. Påslakanet är försett med band i hörnen som håller tyngdtäcket på plats. Lakansetet (påslakan 150 x 210 cm och örngott 50 x 60 cm) i 100% bomullspercale finns i tre olika färger.

Läs mera
143,65 €
15%

Frågor? Nå oss genom kontaktformuläret eller per tel. +358 (0)6-781 1222

Leverans hem till dörren, också inbärning. 

Alla betalningssätt, även delbetalning. 

Trygg handel av finländskt företag!

Produktbeskrivning

Tyngden i TEMPUR-tyngdtäcket består av högkvalitativa glaspärlor täckta med polyestervadd, som formar sig tätt efter kroppen. Täcket är quiltat så att vikten fördelas jämnt. Pärlorna är lukt- och giftfria och ca 0,6–0,8 mm i diameter. Överdraget är 100% bomull.

TEMPUR tyngdtäcke är certifierat med OEKO-TEX, vilket säkerställer att produkten inte innehåller skadliga kemikalier. Täcket är testat och godkänt enligt högsta standard.

Tyngdtäcket lämpar sig inte för mycket lätta personer eller små barn.

Blogginlägg

Harmonisk sovrumsinredning med feng shui

Harmonisk sovrumsinredning med feng shui