Tuotteet Makuuhuone Peitot ja tyynyt Peitot Tempur PAINOPEITTO 150x210cm

Tempur

Tempur PAINOPEITTO 150x210cm

TEMPUR painopeitto rauhallisempiin yöuniin. Painopeitolla voi olla positiivisia vaikutuksia unenlaatuun, erityisesti uniongelmista kärsiville. Peitto luo rauhoittavaa painetta, joka auttaa rentoutumaan, nukahtamaan sekä heräämään virkistyneenä. Painopeitto voi myös lievittää kroonisia kipuja.

 

Peitto on saatavilla kolmessa eri painossa. Suosittelemme valitsemaan peiton, jonka paino on 7,5–15 % kehonpainostasi. Itselle sopivan painoisen painopeiton valinta on kuitenkin yksilöllistä. Painopeiton tulisi peittää tasaisesti koko kehosi tuoden kevyen painon tunteen.

 

Suosittelemme käytettäväksi painopeiton omaa lakanasettiä, jonka nauhojen ansiosta lakana pysyy paikoillaan. Painopeiton lakanasetti (pussilakana 150 x 210 cm ja tyynynpäällinen 50 x 60 cm) on 100% puuvillaperkaalia ja on saatavilla kolmessa eri värissä.

Lue lisää
143,65 €

Kysyttävä? Tavoitat meidät yhteyslomakkeella tai puhelimitse: 06-781 1222

Toimitus kotiovelle, jopa sisään asti kannettuna.

Kaikki maksutavat, voit maksaa myös erissä.

Turvallisesti suomalaisesta yrityksestä!

Kuvaus

TEMPUR-painopeiton sisällä on laadukkaita polyesterivanulla päällystettyjä lasihelmiä, jotka mukautuvat tiiviisti kehoa vasten. Peitto on tikattu niin, että paino jakautuu tasaisesti. Helmet ovat hajuttomia ja myrkyttömiä, ja ne ovat halkaisijaltaan noin 0,6–0,8 mm. Peiton päällinen on 100% puuvillaa.

TEMPUR-painopeitto on saanut OEKO-TEX sertifikaatin, joka varmistaa ettei tuote sisällä haitallisia kemikaaleja. Peitto on testattu ja hyväksytty korkeimpien standardien mukaisesti.

Painopeitto on merkittävästi painavampi kuin tavallinen peitto, joten sen käyttö tulisi lopettaa mikäli tunnet olosi epämukavaksi. Peitto ei sovellu kevyille henkilöille tai pienille lapsille.