Tuotteet Makuuhuone Tempur COMFORT SmartCool tyyny

Tempur

Tempur COMFORT SmartCool tyyny

TEMPUR Comfort -tyyny tarjoaa yksilöllistä muotoutumista ja tukea moneen nukkuma-asentoon. Perinteisesti muotoiltu Comfort muodostuu miljoonista patentoiduista TEMPUR-mikrotyynyistä, minkä ansiosta tyynyä voi möyhiä ja muotoilla halutun korkuiseksi. Tyyny sopii keskikovaa tukea tarvitseville ja useimpiin nukkuma-asentoihin. Sopii myös lisätyynyksi esimerkiksi lukemiseen tai sohvalla rentoutumiseen.

 

Klassinen tyynykoko 60 x 50 cm. Tyynyn hengittävä 3D-päällinen on irrotettava ja konepestävä.

 

TEMPUR SmartCool -viilennysteknologia nyt tyynyissä! Uusi SmartCool -päällinen siirtää kehon ylimääräistä lämpöä luonnollisesti pois, pitäen tyynyn viileän raikkaana läpi yön.

Lue lisää
Varastossa, toimitus 1 viikon sisällä
165,75 €
195,00 €
15%

Kysyttävä? Tavoitat meidät yhteyslomakkeella, puhelimitse: 06-781 1222 tai WhatsApp: +358445811222 

Toimitus kotiovelle, jopa sisään asti kannettuna.

Kaikki maksutavat, voit maksaa myös erissä.

Turvallisesti suomalaisesta yrityksestä!

Kuvaus

Valmistettu yksinoikeudella Tanskassa
TEMPUR on ainoa patja- ja tyynyvalmistaja, jolla on NASAn sertifikaatti tunnustuksena materiaalin aitoudesta, laadusta ja kestävyydestä. TEMPUR-materiaali valmistetaan valvotusti yrityksen omistamassa tuotantolaitoksessa Tanskassa, jossa tuotteiden suunnittelu myös tehdään.

3 vuoden takuu
Kaikilla TEMPUR -tyynyillä on 3 vuoden laatutakuu, joka kattaa materiaali- ja valmistusvirheet. Näin voit nauttia laadukkaista unista vuodesta toiseen.

Pestävät päälliset
Jokaisessa tyynyssä on vetoketjullinen päällinen, joka kestää konepesun 40°C asti. Tarvittaessa voit ostaa myös varapäällisiä tai tyynysuojan Tempur-tyynyllesi.