Tuotteet Makuuhuone Tempur SONATA SmartCool tyyny

Tempur

Tempur SONATA SmartCool tyyny

TEMPUR Sonata on ergonominen tyyny, jonka kaareva muotoilu sopii parhaiten kylki- ja selkänukkujille. Tyynyn hienovarainen, niskaa ja hartioita syleilevä kaarre tarjoaa aktiivista tukea ja ohjaa sinut anatomisesti oikeaan asentoon, vaikka vaihtaisit kylkeä yön aikana. Täytteenä oleva ainutlaatuinen TEMPUR Super Soft -materiaali täydentää tyynyn ergonomista muotoilua pehmeästi.

 

TEMPUR SmartCool -viilennysteknologia nyt tyynyissä! Uusi SmartCool -päällinen siirtää kehon ylimääräistä lämpöä luonnollisesti pois, pitäen tyynyn viileän raikkaana läpi yön.

 

Saatavilla kolmessa eri korkeudessa:

Sonata S - 61 x 40 cm, korkeus 9,5 cm (hartian leveys: kapea)

Sonata M - 61 x 40 cm, korkeus 11 cm (hartian leveys: normaali)

Sonata L - 61 x 40 cm, korkeus 12,5 cm (hartian leveys: leveä)

Lue lisää
15%

Kysyttävä? Tavoitat meidät yhteyslomakkeella tai puhelimitse: 06-781 1222

Toimitus kotiovelle, jopa sisään asti kannettuna.

Kaikki maksutavat, voit maksaa myös erissä.

Turvallisesti suomalaisesta yrityksestä!

Kuvaus

Valmistettu yksinoikeudella Tanskassa
TEMPUR on ainoa patja- ja tyynyvalmistaja, jolla on NASAn sertifikaatti tunnustuksena materiaalin aitoudesta, laadusta ja kestävyydestä. TEMPUR-materiaali valmistetaan valvotusti yrityksen omistamassa tuotantolaitoksessa Tanskassa, jossa tuotteiden suunnittelu myös tehdään.

3 vuoden takuu
Kaikilla TEMPUR -tyynyillä on 3 vuoden laatutakuu, joka kattaa materiaali- ja valmistusvirheet. Näin voit nauttia laadukkaista unista vuodesta toiseen.

Pestävät päälliset
Jokaisessa tyynyssä on vetoketjullinen päällinen, joka kestää konepesun 40°C asti. Tarvittaessa voit ostaa myös varapäällisiä tai tyynysuojan Tempur-tyynyllesi.