Tuotteet Makuuhuone Tempur OMBRACIO SmartCool tyyny

Tempur

Tempur OMBRACIO SmartCool tyyny

Erikoismuotoiltu TEMPUR Ombracio -tyyny sopii kaikkiin nukkuma-asentoihin, myös mahallaan nukkuvalle. Siivekäs muoto rentouttaa lihaksia, tukee niskaa ja hartioita, sekä vapauttaa hengityksen. Tyyny sisältää patentoitua TEMPUR-mikrotyynytäytettä, joka muotoutuu kevyesti niskan ja pään muotojen mukaan. Mikrotyynytäytteen ansiosta tyynyn korkeutta voi muokata, mikä tekee Ombraciosta sopivan tyynyn kaikille nukkujille. Hengittävä 3D-päällinen on irrotettava ja vesipestävä.

 

TEMPUR SmartCool -viilennysteknologia nyt tyynyissä! Uusi SmartCool -päällinen siirtää kehon ylimääräistä lämpöä luonnollisesti pois, pitäen tyynyn viileän raikkaana läpi yön.

 

Koko: 60 x 50 cm.

Lue lisää
Varastossa, toimitus 1 viikon sisällä
156,00 €
195,00 €
20%

Kysyttävä? Tavoitat meidät yhteyslomakkeella, puhelimitse: 06-781 1222 tai WhatsApp

Toimitus kotiovelle, jopa sisään asti kannettuna.

Kaikki maksutavat, voit maksaa myös erissä.

Turvallisesti suomalaisesta yrityksestä!

Kuvaus

Valmistettu yksinoikeudella Tanskassa
TEMPUR on ainoa patja- ja tyynyvalmistaja, jolla on NASAn sertifikaatti tunnustuksena materiaalin aitoudesta, laadusta ja kestävyydestä. TEMPUR-materiaali valmistetaan valvotusti yrityksen omistamassa tuotantolaitoksessa Tanskassa, jossa tuotteiden suunnittelu myös tehdään.

3 vuoden takuu
Kaikilla TEMPUR -tyynyillä on 3 vuoden laatutakuu, joka kattaa materiaali- ja valmistusvirheet. Näin voit nauttia laadukkaista unista vuodesta toiseen.

Pestävät päälliset
Jokaisessa tyynyssä on vetoketjullinen päällinen, joka kestää konepesun 40°C asti. Tarvittaessa voit ostaa myös varapäällisiä tai tyynysuojan Tempur-tyynyllesi.

Liittyvät kirjoitukset

Sisusta makuuhuone feng shuin avulla

Sisusta makuuhuone feng shuin avulla